Alla inlägg den 12 februari 2008

Av Carolina - 12 februari 2008 13:28

Ja min underbara valack är bara som en dröm. Red en snabbis på lunchen, red då på barnan och han var väl bara föööör duktig. Tränade lite bommar och det gick kanon, han börjar verkligen sätta detta nu. Men det är långt ifrån perfekt. Men det går bättre och bättre.. Dock var det lite hårt på barnan så det var väl oxå bra att jag red en snabbis. Det är lite jobbigt att rida på lunchen, man kan inte gulla lika mycket som man brukar göra. Men Miko var nog ganska nöjd att det blev ett kort ridpass, han såg ganska trött ut även fast han fick sin vilodag igår. Men han har blivit såå lugn, eller så är det lugnet före stormen.. haha, nej jag hoppas att detta håller i sig fram tills man ska börja tävla. Red på lunchen beroende på att jag måste hinna hålla på att packa upp lite fler saker idag, kanske lite kläder vore på sin plats.

Längtar väldigt mycket till den 15-16 Mars då jag ska rida en clinic. Det ska bli mycket kul att få lite tips på olika saker man ska jobba med, så att man kan fortsätta sitta o harva. 

Nej nu känner jag att jag blandar saker hej vilt igen. Men jag är överlycklig för att vara ägare till en sån underbar häst, eller fresten till två för mitt sto hon går inte av för hackor hon heller.. Har lärt sig en liten kontst på bara några min.. Men nu måste jag fortsätta jobba.


På återseende.

Slänger ut en bild på mig, Miko o Nischka för två sommrar sen. (Presentations bilden)

Ovido - Quiz & Flashcards