Alla inlägg den 11 februari 2008

Av Carolina - 11 februari 2008 13:20

Halloj!

Har inte kunna skrivit på hela helgen beroende på att vi har flyttat till vårt underbara hus. Det är långt ifrån inflyttad å klar men det är på godväg, vi har sovit där i två nätter och det känns fortfarande som man sover hos någon annan. Men det försvinner med tiden.

Hästarna mår bra, Miko fick stå i lördags beroende på flytt samt 75 års fest och igår red jag i ca 5 min på stallplan. Han e så duktig den där lilla pärlan så man blir alldeles tårögd.

Red på barnan i torsdags och tränade lite galopp bommar och det gick som på räls..Han var extremt duktig. På fredan så tog vi en långrunda på lite mer en 1 timme, och det verkade som han förstått att det inte blir bättre av att kämpa emot (efter förra gångens "pers") så vi hade det jätte mysigt.

Idag så ska jag försöka hinna rida en snabbis på barnan, men vet dock inte om jag hinner. Ska hem till ett par som får en direkt importerat friseer sto till sig idag. och hon är dräckig.. Så ska kolla lite på henne. och sen givetvis fortsätta att packa upp lite grejjor. Men jag mockade imorse innan jag åkte till jobbet, för att tjäna in lite tid ikväll så att jag ska kunna göra något med min lilla buse. Nej nu måste jag fortsätta jobba så ska jag försöka hinna med att skriva lite imorgon oxå.


//Carro

Lägger in en bild på Miko ifrån Riksutställningen när matte får springa för fulla muggar!

Ovido - Quiz & Flashcards