Alla inlägg den 26 februari 2008

Av Carolina - 26 februari 2008 21:17

Idag så regnade det i Norrtälje. Riktigt tråkigt väder, det har varit mulet o grått hela dagen.. Men men, det är ju så den här tiden på året.. Tror nästan att jag är född i fel land, för jag fryser hela tiden och jag hatar vintrar etc..

Men idag iallafall så lekte jag med Miko på barnan, först tänkte jag att han skulle kanske få stå eftersom det regnade, men sen så verkade det som om han ville busa lite. Så jag testade att ta ner honom på barnan, och mycke riktigt.. Han sprang som en tok, runt runt runt.. i 140 km/h. Han är helt GALEN, men det är så otroligt underbart att se honom när han får ett sådant tuppjuck som jag brukar kalla det. Och sen efter ca 10 min så tyckte han att han hade sprungit färdigt och ville gå in och äta.. Och det är det som är det viktigaste när hästarna är såna som vill leka så måste man sluta när dom tycker att det är som roligast. Inte påtvinga dem att springa, för då blir det inte lika kul. Idag så fick jag känna en ORDENTLIG spark i Nischkas mage. Ska lägga ut en nästan nytagen bild på henne, det är för några helger sen.. Imorgon så ska jag åka till ridhuset och träna är det tänkt, tillsammans med min kollega. Så vi får hoppas att Miko är lika duktig som han var sist.. Men det är han väl troligen =)

Aja nu ska jag gå å kolla lite på tv, sen är det säng dax.. Börjar jobba kl 6 imorgon bitti.. URSCH.. Ska köra lite uppgraderingar på några butiker.. Aja inte gå in på jobbet nu!!!!

På återseende och god natt


Nischka

Ovido - Quiz & Flashcards