Alla inlägg den 4 februari 2008

Av Carolina - 4 februari 2008 13:14

För första gången någonsin så kommer det bli ett distriktsmästerskap som kommer att ägarum den 5-6 April i Norrköping.

Detta kommer att bli min o Mikos första tävling på säsången.. Gud så kul.. Nu har oxå proppen kommit ut, så jag ska hem o tänka igenom idag.. Så får vi se vad det blir av för klasser.. Men tycker att det är så svårt att avgöra detta nu, eftersom man inte vet hur han kommer att gå i vår.. Men men vi får se.. Ska hem o tänka samt hinna åka till ridhuset ett antal gånger innan jag bestämmer mig för vilka klasser det blir.

Helst av allt vill man ju tävla alla, Miko är ju en allround häst, så jag kan ju tävla allt med honom, både roligt o lite jobbigt, beroende just på att man vill tävla alla klasser =) haha.

Tänkte bara skriva detta så att ni vet lite vad som händer på tävlingsfronten.


//Carro & Miko


Miko på RM (väldans trött)

Av Carolina - 4 februari 2008 11:41

Ja, jag har otroligt mycket att göra nu när man har blivit husägare och allt.

Vi håller på att flyttar en vägg och det tar ju sån tid.. Så jag har inte hunnit rida alls mycket.. Så jag har lite ångest nu faktiskt.. För vi ska ju åka på clinic i mitten på mars och jag vill att miko ska vara i topp kondis, tar ju lite på krafterna detta. Så som sagt så har jag lite ångest ang detta, känner mig liksom lite stressad.. Vill åka iväg o träna i ridhuset som jag inte har gjort under hela vintern.. Men men, så är det väl att vara husägare.. haha..

Nej men så fort vi får väggen klar som kommer bli nu i veckan så kan vi flytta in och då kommer allt att bli som vanligt igen och jag kommer kunna köra igång ordentligt och inte rida på stallplan precis innan hästarna ska in, i en volt som är ca 5*5 nästintill.. Känns som att det sliter lite på leder och annat.. Alla försöker intalla mig att han har en sån bra kondis och att jag kommer kunna vara väl förberedd innan clinicen, men man blir ju lite nervös, vill att han ska sköta sig och inte vara en vildhäst.. haha om ni förstår.. Varför jag heller inte har kunna skrivit något i helgen är för att min dator ligger nerpackad i en kartong.. Så jag har bara tillgång till min mor o fars usla dator, så då väntar jag nästan hellre tills vardagarna när jag sitter framför en dator.

Ett tag så var jag lite nervös över fölet i Nischkas mage, att det var dött.. Hade nämligen inte kännt några sparkar på ett tag.. Tills igår då det sparkade hej vilt inne i den jätte lika magen.. haha.. Det är så underbart..

Idag är det helt underbart väder här i Norrtälje, solen skiner och jag sitter inne på ett kontor, framför datorn hela dan, från kl 8:00-17:00.. Hur tror ni det känns.. Så började jag fundera på att kanske hinna rida på lunchen, men hatar att stressa när jag rider, då blir det aldrig riktigt bra och miko känner detta på mig och då märker man att han blir lite ledsen på mig. Så jag får väl ta o rida i mörkret som vanligt.. Ska rida ut idag tänkte jag, det är dock lite halt och hårt. Helst av allt så skulle jag vilja till ridhuset, men idag känns det som att jag inte kommer att hinna det heller. Får ta o diskutera detta hemma vad jag ska göra, varför jag måste fråga är för att jag måste veta hur mycket vi ska göra i huset idag. Men antar att jag kommer att få rida ut i mörkret.. Men det är ganska mysigt det me.. 

Känns som att jag skriver hej vilt, att det blir lite luddigt men är så otrolit trött o känns som att hjärnan inte riktigt är med idag. (mer än vanligt) haha.

Nej nu ska jag åka hem på lunch, så ska jag skriva lite mer senare kanske eller så får det bli imorgon.


Lägger ut en bild på Miko när han är extra glad, så som han brukar se ut =)

Ovido - Quiz & Flashcards