Alla inlägg den 14 februari 2008

Av Carolina - 14 februari 2008 13:59

Idag är det Alla Hjärtans Dag, vilket märktes på min underbara Miko. Longerade honom ca 20 min på ridbarnan, dock så var det lite väl hårt egentligen för att longera, men ville testa och se vad han tyckte och det verkade inte som han hade några problem med detta, vilket var skönt.

För första gången så testade jag att lina honom över galopp bommarna och han var helt fantastisk. Han tog det så lugnt och fint och galopperade jätte jätte fint. Han trampade under sig riktigt ordentligt. Sen avrundade jag detta med lite lek genom att jaga honom på ridbarnan, vilket han bara älskar. Han är så lustig denna underbara häst. *ler lite för mig själv*. Jag höll alltså på med honom på lunchen idag igen, beroende på att det är vackert väder (dock lite blåsigt) plus att min älskade sambo ska laga god mat till mig idag. Tänkte att jag kunde göra allt iordning så slipper han vänta på mig. Mockade nämligen imorse, det är så mysigt att åka ner till stallet på morgonen och släppa ut hästarna. Visst självklart är det jobbigt att behöva gå upp tidigt, men när man väl är nere i stallet så känns det som att man kan vara där hela dagen.
Ikväll när jag kommer hem så tänkte jag försöka hinna gå en liten prommenad med Nischka så att hon oxå får komma ifrån hagen någon gång, vill inte rida henne längre, beroende på att det sparkar så mycket imagen. Och det är inga lösa sparkar. Så det tänkte jag försöka hinna. Detta medans Chrille lagar den underbart goda maten, potatisgratäng m kött, Mummsfillibabbans.

Imorgon så tänkte jag att jag ska rida ut i mörkret, rida lite längre så att han får jobba lite mer. Alltså träna kondisen..

Nu ska jag fortsätta med det jag håller på med så ska jag försöka skriva något imorgon oxå.


//Carro

Miko o Jag på Kumla utställningen, vill bara kommentera att det är vår första utställning och Miko blev 3:dje bästa valack samt att vi vann amatörhandlingen.



Ovido - Quiz & Flashcards